Post by lifersvermeige on Mar 14, 2022 1:51:25 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Фарба за номером розмальовки ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Фарба за номером розмальовки IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіт-код збільшення токенів ▞▞▞
▞▞▞ Фарба за номером розмальовки 2022 version ▞▞▞
Раскраски Paint by Number Настольные игры lhex
Я люблю цей додаток. Однак останнім часом він просто продовжує завантажуватися, а потім закінчується. Це не дає мені завантажувати зображення.
ок
ПРОГРАМА НЕ ЗАВАНТАЖУЄТЬСЯ😠
Måla med nummer färgspel Brädspel okk
Вам потрібно розфарбовувати тут більше і нових різних малюнків, тому що всі вони дуже старіють, і це дуже сумно, що ми не можемо. Дуже погано, що ми не можемо розфарбувати ті, які у вас є тут, які виглядають дуже реально коли ви закінчите малювати їх, закінчите малюйте їх, так що з тим, що ті, у яких є 1000 безкоштовних, то безкоштовно скажіть мені, що це що таке, чому ми не можемо намалювати ті, чому ми не можемо їх завантажити
Дуже крута гра
Piano Fire: Edm Music & Piano เพลง cpk
Я не знаю, що трапилося, але коли я пішов заявити своє зображення Діви, він попросив мене увійти та синхронізуватися, а коли я це зробив, це стерло все, що я розфарбував за останній місяць! Я не знаю, чи це збій, чи вірус, чи щось інше, але це не повинно було нічого стерти. Я не збираюся повертатися і перефарбовувати все, і багато моїх монет мали 99+, а тепер написано, що я отримав 93, і я не використав стільки. ТАК РАЗЧАРОВАНИЙ.  А
крута гра👍🏻
Переходить до оголошення і застрягає. Ви отримуєте лише оголошення без фарбування за номерами. Видалити!
カラーリングゲームによる塗料 ボード ojuc
Це захоплююче та весело, але я б хотів, щоб у ньому не було стільки зображень, обмежених кількістю діамантів/коштовностей, які потрібно, щоб їх розблокувати. Я із задоволенням дивлюся коротке відео тривалістю 1 або 2 хвилини, коли це дозволено, тому мені не доведеться турбуватися про те, щоб вкладати реальні гроші в гру на коштовності для фотографій, які я хочу намалювати.
Вау, я люблю всі фотографії розфарбовувати, я просто хотів би роздрукувати їх вдома і розфарбувати, тому що є багато фотографій, які я хотів би вставити в рамку та повісити трубку
Ось гарний додаток навколо. Він пропонує різноманітні малюнки. Зображення стають кращими в міру того, як я рухаюся вперед. До речі, чудовий додаток.
Досить гарна гра в своєму роді. Мені подобається можливість утримувати порожній простір, щоб вибрати колір цієї області. Я б оцінив це вище, але мені не подобається, коли ці кольорові програми мають модель підписки. Заслуга того, що існує принаймні опція одноразової оплати для реклами, але ви також повинні платити окремо за те, щоб позбутися водяного знака, І вам все одно доведеться отримувати підказки іншими методами або преміум-підрядником. Існують інші додатки для розмальовок, де одноразова покупка не дає вам жодної реклами чи водяних знаків + необмежену кількість підказок.
Занадто швидко бігає картинка від дотику, добре було без інтернету б,а так суперррр
ну, мені це подобається, але є багато оголошень, як-от просто більше не рекламуй, це божевільно, просто видаліть оголошення або я ставлю 1 зірку
Мені довелося отримати новий телефон і ввійти в додаток за допомогою свого Facebook і всіх тих, які я зробив, а також усі підказки та дорогоцінні камені, які я зник, і мені доведеться починати все спочатку
Привіт, народ. Я нещодавно завантажив програму, і мені вона подобається. Але одна пропозиція, щоб оптимізувати досвід: чи не могли б ви подумати про те, щоб області для фарбування були текстурованими? Я вважаю це заплутаним і часто недостатньо зрозумілим, щоб знайти, які ділянки фарбувати через їхній сірий колір, який не зовсім виділяється на білому тлі. Можливо, додавання текстури до цих сірих зон полегшить їх пошук? Будь ласка, розгляньте цей варіант, оскільки це буде моє єдине застереження, перш ніж дати вам оцінку 5 зірок. Дякую!
ви дуже класні
неплохое приложение
Класно но ж так там де складно
Мені дуже подобається цей додаток. Це одна з небагатьох програм, на які вам не потрібно витрачати гроші, щоб мати великий вибір зображень для розфарбовування. Мені дуже подобається, що є фотографії з кольоровими людьми! У багатьох мобільних додатках та іграх таке трапляється вкрай рідко, що дуже розчаровує. Приємно бачити зображення на малюнках. Мені так подобається ця програма, я також завантажив її на свій Kindle.
Класна гра можна малювати
Мені дуже подобається ця гра, одна з найкращих ігор "кольор за номером". Причина(и), чому я ставлю йому лише 4 зірки, полягає в тому, що щоб позбутися «водяного знака» на вашому зображенні, вам потрібно переглянути 30-секундну рекламу. З моєї точки зору це досить смішно. До того, як з’явилося оновлення для «водяних знаків», це було б від мене 5 зірок. Крім цього, в цій грі немає нічого поганого. Мені подобається, що деякі фотографії є особливими і як ви отримуєте підказки, а не просто переглядаєте рекламу. Люблю цю гру!
Jeux coloriage Paint by Number Jeux de société nfxc
Гарні◉‿◉
вав
Я люблю додаток! Я користуюся ним щодня і насолоджуюся більшістю речей. Вибір великий з різними стилями, складнощами, темами та преміальними зображеннями. Я плачу за місячну підписку. Я люблю купувати преміальні колекції художників, оскільки вони дуже унікальні. З огляду на це, має бути спосіб сортувати готові зображення за темою, виконавцем, найстарішим, найновішим тощо. Подібні фотографії завантажуються на різні безкоштовні вкладки. Було б непогано їх відсортувати або відфільтрувати для подальшого перегляду.
Ця програма для розмальовок постійно зависає під час відтворення реклами. Тож чи можете ви вирішити цю проблему. Реклама вся чорна і не відтворюється
Негрузить
Мені подобається ця гра 1 проблема, у ній багато реклами, але вона хороша, крім цього 🖤🤍Я королева малювання 💜💙
p.s.не працює! не показує розфарбовані картинки, а в мене їх більше 100. уже й перевстановила додаток і не показує! а така хороша програма! шкода(((
Така собі гра, подруги мої грають їм подобається гра ця, а мені ні тому 3 з трудом зірочок.
Хороший додаток. Гарний спосіб вбити час. Я б хотів, щоб було більше зображень чоловіків. Деякі жіночі образи досить... Сапфічне, але чоловіче кохання обмежується тваринним царством. Краще представлення було б непогано.
Подобається, але велика проблема в тому, що якщо щось трапиться з програмою або якщо ви отримаєте новий телефон, ви втратите весь або більшу частину свого прогресу. Я зробив понад 100 фотографій, навіть ті з різними кольорами, і коли я скопіював їх на свій новий телефон, зараз було створено лише близько 25. Я не збираюся використовувати свою пам'ять для збереження фотографій, просто хотів би знати, як мій прогрес. Тому майте на увазі, що ніколи не видаляйте, інакше вам точно доведеться починати все спочатку.
Моя дружина завантажує цю програму на кожен телефон, яким вона користується. Це допомагає їй впоратися з тривогою і допомагає швидше минати час, коли мене немає поруч.