Post by lifersvermeige on Mar 14, 2022 1:54:33 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Koala Sampler ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Koala Sampler IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ багато грошей зламати ▞▞▞
▞▞▞ Koala Sampler 2022 version ▞▞▞
Привіт, це чудовий додаток - мені дуже подобається, але це боляче, коли він продовжує забувати, що я заплатив за самурайське видання, будь ласка, порадьте
Абсолютно фантастичний семплер. Бо те, що ви отримуєте за ціною цієї програми, неймовірно. Простий у використанні, потужний, безліч ефектів. Я рекомендую це всім, хто займається музикою.
Я купив його для свого iPad, тому що він дивовижний, і був неймовірно схвильований, дізнавшись, що він тепер доступний для Android. В основному це Roland SP 404/555 на стероїдах. Вручаю одну з моїх п’яти найкращих покупок Android.
Найкраща програма для створення музики на андроїд
Провів багато ночей і днів, створюючи чудові ритми. Це задовольняє щось глибоко всередині. Легкість, з якою можна створювати вирізи, як Cut Creator, дуже крута. Rock dem bells!
Використовуйте цю програму для запуску зразків старих фільмів/аудіо з мого Arturia Keystep Pro. Працює ідеально для моїх потреб. Мені подобається, як я можу додати деякі чудові ефекти прямо в програму. Я хотів би, щоб зразок назви файлу відображався десь. Дещо ускладнює управління.
Загалом, це дійсно чудова музична програма. Поки що це мій улюблений варіант для Android. Проте я купив режим самурая, але іноді він продовжуватиме просити мене купити його знову, коли я використовую одну з функцій. Коли я намагаюся придбати його знову, він говорить мені, що я вже володію ним, але все одно не дозволяє мені ним користуватися. Сподіваюся, незабаром це можна буде виправити, але в іншому я дуже задоволений цим додатком і вважаю, що він дуже добре розроблений і безумовно вартий своїх грошей.
Загалом дуже хороший додаток, простий і веселий у використанні, але я хотів би побачити деякі доповнення до програми. Запис із мікрофона мого телефону та запис не чутно (досі не виправлено у лютому 2022 року), однак запис за допомогою мікрофона, вбудованого в мої навушники, дає кращі результати, не знаю, як це можна виправити/покращити. Чекайте майбутніх оновлень.
Додаток працює surepb.... Але щоразу, коли я підключаю навушники, він перестає відтворювати аудіо .... І жодна з планшетів не відповідає... Хтось ще стикається з такою ж проблемою??
Це дійсно наркотик. Чудово.
Чудовий додаток, поки я не спробую записати екран, і він виходить з ладу, перезавантажив телефон, перевстановив програму, просто грубо. Але гей, це була лише марна трата 5 доларів
60 Parsecs! Cabaran tfnv
Після спілкування з розробником все було виправлено, не можу дочекатися творчості.
Дуже веселий і простий у використанні. Єдина проблема, яка у мене виникла на моєму Galaxy Tab S6 Lite, полягає в режимі Sequence and Perform, розділ шаблону знаходиться над пэдами та розділ Play/Record/BPM. Крім того, ця програма не працює в альбомному режимі? Здається, працює лише в горизонтальному режимі. Ще одне запитання, чи неможливо встановити це на мій планшет і телефон, які використовують один обліковий запис Play Store? Спасибі!
Дивовижне створення ритмів на ходу, мені подобається цей чудовий додаток
Такий класний і простий у використанні, чудово підходить для мого ATOM
Виходячи з використання PO-33, робочий процес у цьому набагато освіжає. Мені це дуже весело.
Я радий, що залишився з цією програмою, після деяких початкових проблем, єдина проблема полягає в тому, щоб записати мікрофон, я вважаю, що це проблема з Android, але спосіб активації мікрофона - просто підключити роз'єм до порту для навушників на кілька секунд, потім вийміть його, і все готово, на диво добре, і, як я вже говорив, відгуки розробників чудові.
Bixby возівся із записом мікрофона, драйвер з низькою затримкою має велику різницю.
Я завантажив програму, вона переходить на чорний екран і не включається. Помилка читає, що продовжує зупинятися, і повертає мене на головний екран. Якщо ви не можете вирішити проблему, поверніть мені гроші
Дуже добре працює на моєму Pixel 3XL
Я б поставив йому 5 зірок, якби він не так сильно розбивався. Я втратив багато пісень через збої тощо.Тепер я знаю, що розробникам важко переконатися, що програма працює на кожному телефоні, але мій є досить новим, тож я очікував, що пізніші оновлення вирішать цю проблему. Програма була чудовою, але зараз вона виходить з ладу і повертається на чорний порожній екран без нічого і майже зависає екран, і мені доводиться натискати кнопку додому кілька разів. Будь ласка, виправте цю проблему. Мені подобається ця програма, і я хочу продовжувати її використовувати, я використовую її на Samsung Galaxy S20
В основному всі найкращі частини sp404, з масою корисних покращень у функціях та робочому процесі, приблизно за 1/100 ціни пристрою Roland! Сімейство 404 все ще чудово само по собі, але якщо ви шукаєте доступ до світу пробників з низьким ризиком, Koala - це і багато іншого!
У мене є дивна помилка на моєму Pocophone — коли я вимикаю екран, а потім запускаю програми, інтерфейс користувача зависає, але звук і взаємодія працюють.
Неймовірний додаток. Сума, яку ви можете зробити за суму, яку ви платите, є шаленою. Є кілька помилок: іноді він зависає, коли ви імпортуєте аудіо, коли я залишаю програму у фоновому режимі та отримую телефонний дзвінок, я повинен закрити програму, інакше людина не почує мене під час телефонного дзвінка, деякі збої після імпорту великого аудіо файли. Однак загалом це чудова програма, і ви можете зробити так багато. Створення повноцінних пісень на ходу дуже потужне.
Я ніколи в житті не був так задоволений покупкою за 4 долари. Я кажу всім, кого знаю, отримати цей mf
Чи плануєте включити Ableton Link у версію Android?
Чудовий додаток. Ми оцінимо 5 зірок, коли отримаємо функцію Midi Export.
Досі не працює на Reno z в останній версії взагалі немає мікрофона. Випотрошено, оскільки його так поважають на iOS.
Мені дуже подобається відчуття, що він робить речі за мене, коли у мене немає мого mpc
Я поставив йому 5 зірок, тому що я дуже схвильований потенціалом цього... але все одно є кілька помилок... заїкання рідко спрацьовує, і якщо натиснути на ворота, він припиняє всі звуки... Я підключив свій Akai mpd218 і стало ще гірше. Я користуюся Motorola Moto G7, чітко та швидко працює з іншими програмами.
Дійсно чудовий додаток, єдина проблема та причина, чому я поставив йому 3 зірки, полягає в тому, що я купив самурая, і програма зараз каже мені, що я не володію ним. Мені дуже хотілося б отримати спосіб відновити покупки в додатку або якийсь спосіб виправити це, будь ласка!
Koala Sampler Glasba in zvočna vsebina mevh
Я отримав новий телефон і планшет Android, перевстановив програму, але відсутні оновлення, які я мав на моїх старих пристроях
Koala Sampler Muziek en audio jew
Цей семплер чудовий! Якщо ви хочете перетворити свій телефон на MPC, це додаток.
Чудова програма, було б круто, якби вона мала вбудовані ефекти обробки, а не тільки живі ефекти, але це не найбільша проблема