(Android/iOS) dotpict - Easy to Pixel Arts hakiranje neograničenih ključeva
Mar 14, 2022 2:03:47 GMT -5
Post by lifersvermeige on Mar 14, 2022 2:03:47 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ dotpict - Easy to Pixel Arts ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ dotpict - Easy to Pixel Arts IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hakiranje neograničenih ključeva ▞▞▞
▞▞▞ dotpict - Easy to Pixel Arts 2022 version ▞▞▞
Napravio sam mnoge stvari, uključujući spriteove za videoigru koje bih mogao napraviti u budućnosti, međutim, nedavno sam otkrio grešku u kojoj internet jednostavno neće raditi. Nemogućnost vidjeti druge palete i to je veliki problem.
Sjajan mali umjetnički alat, ali volio bih da mogu mijenjati unaprijed pripremljene palete na istom platnu
Od posljednjeg ažuriranja ova aplikacija pokazuje malo zaostajanja i sporu izvedbu pri crtanju na platnu (posebno za low-end uređaje). Malo uznemirujuće.
Čini se da bi mogao imati puno potencijala, ali kako radi je neugodno, radije bih samo dodirnuo okvir koji želim da ga obojim, ali umjesto toga moram pomaknuti pokazivač i zatim dodirnuti potpuno odvojen gumb samo da ispunim jedan okvir, pa bih želio opciju da dodirnem ili koristim taj gumb "dot it" do kraja na dnu.
postoji neka čudna greška
Mrzim to što je teško koristiti. Ne mogu staviti svoju omiljenu boju i jednostavno je užasno
Zašto bih ga trebao ažurirati kako bih omogućio pristup svom identitetu? Zašto bi ti uopće trebao?
dotpict - Easy to Pixel Arts Zábava vjor
to je dobra aplikacija za pixel art, ali bilo bi bolje da kreator ima mogućnost podijeliti svoju umjetnost putem aplikacije ako želi.
Stvarno mi se sviđa. Jednostavan za korištenje, lijepo sučelje. Ali nadam se da ćete promijeniti format spremljene slike, iz JPEG u PNG. I nadam se da možete dodati novu značajku za korištenje dvije palete ili više u isto vrijeme kako bih mogao birati u većem rasponu boja. Nakon toga možda promijenim svoju ocjenu u 5*
Ovo je stvarno zabavna igra! Ali prilično je teško crtati jer morate istovremeno držati gumb i crtati, ali ovo je stvarno zabavna igra!
Puno oglasa, nema prilagođene veličine za platno, aplikacija je dobra, ima kontrolu brzine za bolju preciznost i tamni način rada, ali ima previše ometanja s onim stvarima društvenih medija koje se ne mogu onemogućiti.
Svidjela mi se ova aplikacija, ali cijela stvar 'morati crtati jednom rukom, a pritisnuti drugom' postala je frustrirajuće teška. Pretpostavljam da neki ljudi to mogu učiniti dobro, ali ja ne.
ovo ima najnezgodniju funkciju za izradu piksel arta IKAD. to je sama propast mog postojanja.
Starudija
Nekada je bilo sjajno iskustvo crtanja s ovom aplikacijom, no jednog dana aplikacija se počela rušiti svaki put kada sam pokušao napraviti novo platno nakon razdoblja neaktivnosti u aplikaciji. Uredi: Nakon deinstaliranja i ponovne instalacije aplikacije, čini se da se problem pogoršao. Aplikacija se gasi i vraća se na početni zaslon mog telefona nakon otvaranja.
Darkrise - Pixel Action RPG ایفای نقش wbq
pitanje!može li se nešto učiniti u vezi sa stvarnim hentai crtežima u ovoj aplikaciji, thnx
Ova aplikacija je bila dobra, ali jedini je problem: raznolikost odabira boja nije toliko dobra, nije bilo gumice koja mi je stvarno TREBALA, nije bilo kapaljke i nedostatak nekih drugih korisnih alata. To je sve, ali molim da dostavite uglavnom BRISAČ jer je mnogima stvarno trebao...
Potreban je bolji sustav prijavljivanja, Izvješća se moraju proučiti pa tako i osobe koje su prijavljene, prijava ne bi trebala rezultirati upozorenjem ili zabranom odmah jer zato ljudi koji zloupotrebljavaju alat za prijavu dobivaju sve zabrane, molim prestanite zabranjivati nevine umjetnike. Aplikacija je zgodna, kad pravim palete ponekad se ruši ali osim toga je dobra, ali banovanje nevinih umjetnika mora prestati.
Izgleda jednostavan za korištenje, ali želim da moja olovka radi s njim.
Ehm, moram priznati da je ovu aplikaciju teško crtati
prilično je dobar, način izrade umjetnosti je malo neobičan, ali možete raditi s njim prilično dobro
Zapravo je super, ali za mene nije tako, dajem ovu ocjenu 3 jer je stvarno sporo i teško pratiti olovku i neugodno je jer morate dodirnuti gumb s točkom. Ja sam nastavio tapkati olovku, ali naravno moram dodirnite gumb s točkom, popravite, ne koristim ga kao kad odaberem boju i dodirnem je na platnu, bit će lakše i ugodnije -Tori Ps: volim aplikaciju, ali molim te učini to!
Čak i ne radi, ne možete pritisnuti tipke i kad god pokušam nacrtati se zabrlja jer se kursor pomiče posvuda.
ZAR MI NEĆE DA OBJAVAM UMETNOSTI?
ni ne otvara se
dotpict - Easy to Pixel Arts تفریح hwyc
Ne mogu ga puno pomicati jer se kreće sporo. I ne puno boja m
Volim opcije uvoza. Bilo je zabavno pretvoriti moje slike u piksele. Sada je ova aplikacija jadna. Nije tako zabavno kao što je meni uobičajeno. Traženje nove aplikacije s opcijama uvoza. nemojte ažurirati aplikaciju ako vam se sviđa opcija uvoza. Osim toga, nećete moći uvoziti iz ove aplikacije.
Sviđa mi se sve u vezi s tim osim kada kliknete na tutorial mislio sam da dobivam tutorial o crtanju, a ne o tome kako koristiti
Stvarno mi se svidjela ova aplikacija, ali sada ne mogu učitati svoj rad
Pokušao sam upotrijebiti aplikaciju sinoć, ali svaki put kada sam otvorio aplikaciju s kojom sam se susreo, "nema korisničkog zapisa koji odgovara ovom identifikatoru", što vjerujem znači da je moj račun zabranjen bez ikakvog upozorenja. Ne znam što sam mogao učiniti da me zabrane jer nisam koristio aplikaciju jako dugo, još dulje otkako sam čak i prenio umjetnine na platformu.
Sama aplikacija je nekako cool, ali ne mogu se prijaviti na svoj račun. Je li to zato što je moj račun na androidu i ne mogu se prijaviti na iOS? Uredi: moj stari račun je nestao, hvala :')
Trebao bi vam omogućiti promjenu između paleta. Bilo bi korisno
jako zanimljivo za mene kad mi je dosadno
Dobar je, ali MRZIM koliko je problematičan, molim vas, sredite ga i ovo 2 će se pretvoriti u 5.
Dobio sam zabranu bez razloga! Sve bih pretražio i uvjerio se da ne kopiram i da sam ipak dobio zabranu nema krvi ni golotinje pa zašto si me zabranio?!!?!!
Pokušao sam nabaviti ovu aplikaciju svaki put kad nadogradim na novi telefon, i svaki put kad dobijem ovu aplikaciju... radi dobro par minuta, ali onda olovka počne švrcati posvuda i ne mogu crtati kako treba 🤗
dotpict - Easy to Pixel Arts Zábava vjor
samo kaže da je došlo do pogreške i ne mogu ništa vidjeti niti učiniti
Obožavam ovu aplikaciju, ali iznenada kada sam se pokušao prijaviti na drugi uređaj aplikacija je prestala raditi. Sve kaže da je došlo do greške. Ovo treba popraviti.
Ažurirajte, savršeno je, ali učitavanje mojih animacija je predugo...
Ne znam čitati japansko ili kinesko pismo pa se ne mogu izbrisati!=-O
Zaledi se kad želim popraviti boju, molim te ne mogu promijeniti boje
tako je jadno😑😑😑😑😑😑😑😑😑🙀🙀🙀🙀🙀🙀🙀🙀🙀🙀🙀😑😑😑😑😑🙀🙀🙀🙀🙀🙀🙀🙀🙀🙀🙀😔😔😒😔😔😘
palete su bile zbunjujuće, ali bilo je ok
Izvrstan je, jednostavan za korištenje i unaprijed postavljene veličine su prilično korisne, nažalost ne možete nacrtati bannere ili zaglavlja, a da ih sami ne izmjerite i izrežete nakon činjenice
Ova igra je užasna, toliko je mrzim zbog čega mrzim ovu igru 1. Postoje umjetnine i komentari. Ova igra nije za gutanje i povrijediti osjećaje ljudi. 2. Pa ovo je mišljenje, ali osjećam da se ja i moj brat tretiramo da se prema ljudima ne bi trebalo ponašati kao prema... 3. Ova igra bi trebala biti samo za tinejdžere "why yoon why" welp jer ljudi se slažu i samo ja 9 i nitko ništa ne dozira u vezi s ovim psovkama i to je moj izvještaj za sada.